PÁRKAPCSOLATI
COACH KÉPZÉS

A rossz megjavítható,
a jó még jobbá tehető!

Szeretnél jól működő, örömteli és harmonikus kapcsolatban élni?
Szeretnél specializálódni? Szeretnél másoknak segíteni a párkapcsolati fejlődésben, és a nem működő viselkedésminták megváltoztatásában?
Szeretnél szakértői segítséget nyújtani a hozzád forduló ismerőseidnek?

;

A nagy kavalkádból nem könnyű egy specializált képzést kiválasztani

Pedig fontos, hogy a számodra legjobban megfelelőt válaszd, hiszen segítő szakemberként a praxisod átalakításának – vagy elindításának – első pár hónapja a legkritikusabb.

Emlékszem, hogy anno én is mennyire izgultam. Minden új volt. Új, számomra ismeretlen emberekkel kezdtem el dolgozni. Elképesztően stresszesnek éltem meg, amikor ott ültem az első, már “nem gyakorló” ügyfelemmel szemben, és aggódtam, hogy ki merem-e mondani a pár ezer forintos óradíjamat. Azóta csak mosolygok azon, hogy akkor hogy féltem ettől.

A korábbi képzések, amiken én vettem részt, ezekre a helyzetekre nem készítettek fel. Természetesen minden egyes ülésen tanultam valamit, és folyamatosan nőtt az önbizalmam, eszköztáram, egyre profibbá váltam. Most ebben az intenzív kiegészítő képzésben megkapod a szakmai tudásom és tapasztalatom legjavát, amit a párkapcsolati kihívásokról és kezeléseikről az ügyfeleimmel való közös folyamatok során megtanultam és kifejlesztettem. Ebben a párkapcsolati coach képzésben összefoglalom és átadom a specializált tudásom esszenciáját, hogy magabiztosan támogathasd egyénileg és párosan érkező ügyfeleidet. A képzésben ráadásul további kettő oktató is megosztja veled a szakmai specializálódáshoz szükséges lényegi információkat.

Így erős és stabil alappal fogsz tudni nekivágni a praxisod átalakításához.

Jelentkezz egy előzetes beszélgetésre, ahol a képzéssel kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz, vagy olvass tovább a részletekért.

Mikor szól neked ez a képzés?

Az alábbi kérdések közül ha bármelyik igaz rád, akkor a legjobb tanács, amit adhatok, hogy jelentkezz a PÁRKAPCSOLATI COACH képzésre, vagy egy előzetes beszélgetésre, ahol a képzéssel kapcsolatos minden kérdésedet felteheted.

 • Szeretnéd a saját párkapcsolatodat fejleszteni, jobbá – harmonikusabbá és boldogabbá – tenni?
 • Szeretnéd a párkapcsolatodat – közvetlenül vagy közvetve – érintő témákat, viselkedésmintákat és szokásokat mélyebben átlátni, és ha úgy érzed, szükséges, akkor ezeket megváltoztatni?
 • Szeretnél a manipulatív, tudatos vagy öntudatlan játszmákból kiszállni?
 • Szeretnéd megérteni, mi áll a hűtlenség hátterében?
 • Szeretnél hiteles és eredményes segítő lenni?
 • Szeretnél másoknak segíteni párkapcsolati kérdéseikben, elakadásaikban, és a nem működő viselkedésmintáik megváltoztatásában?
 • Lehet, hogy már részt vettél több képzésen is, még sincs elegendő tudásod és bátorságod a karriered elindításához?
 • Szeretnél új kihívást, karriert, illetve munkát, ahol rugalmas időbeosztással a magad ura lehetsz?
 • Már coach, tanácsadó, pszichológus, segítő vagy, és tudod, hogy a folyamatos fejlődés mennyire fontos?
 • Segítő szakmában dolgozol, és szeretnél specializálódni, párkapcsolati coach lenni, illetve a coach-szemléletet szeretnéd beintegrálni a vállalkozásodba?
 • Úgy érzed több van benned, és tudni szeretnéd, hogyan hozhatod ezt a felszínre?
 • Az életedben felmerülő nehézségeket szeretnéd könnyedén, kiszámíthatóan, gyorsan és hatékonyan megoldani?
 • Szeretnél több önbecsülést, mélyebb önbizalmat, és stabilabb önértékelést?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem azokat a szempontokat, amik segítségedre lehetnek, hogy meghozd a számodra legjobb döntést.

Jelentkezz egy előzetes beszélgetésre, ahol a képzéssel kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz, vagy olvass tovább a részletekért.

Akik a képzés során támogatni fognak

Lévai Lívia
coach-utravalo.hu

Bemutatkozás
Lévai Lívia vagyok, a Coach Útravaló képzés elindítója. Célom, hogy valóban használható tudáshoz jussanak a résztvevők, és sikeres karriert tudjanak felépíteni.

Szeretek inspirálni másokat; szervezkedni és összefogni egy nagy cél érdekében. A körülöttem levő emberek (ügyfelek, tanulók, kollégák) támogatónak és megoldás-keresőnek tartanak, olyannak, akivel jól lehet együttműködni.

Hogyan jutottam ide? Mindig érdekelt az önismeret, a kommunikáció és a (pár)kapcsolatok. 2017-ben kezdtem párkapcsolati és önismereti coachként működni; előtte 10 évig alapítványi programokat szerveztem szociális és kulturális témákban.

Első egyetemi diplomámat filozófia, másodikat coach szakon szereztem.

Egyaránt fontosnak tartom a logikus gondolkodást és az érzések világát is.

Szabó Ilona
sziakademia.hu

Bemutatkozás
SZI Kommunikációs tréner és transzformációs coachként 20 éve segítek főleg üzletembereknek, vállalkozóknak a következő szintre jutni mind az üzleti életben, mind a magánéletükben. Coach és tréneri munkám során az ezt megelőző 15 éves vállalkozói tapasztalataimat is hasznosítom.

Cél, hogy a jók még jobbak, a profik még profibbak legyenek!

A CSODA nem csak három napig tart c. könyvem is ebben nyújt hatékony segítséget.

A coach kérdéseivel, alkalmazott technikáival, jól felépített beszélgetéseivel, rávezeti, motiválja az ügyfelét arra, hogy lássa meg a hiányos területeket és igyekezzen azokat javítani, valamint ismerje fel, hogy ő maga mit tehet annak érdekében, hogy javuljon a helyzete, és elérje a céljait.

Erősségem, a fentieket, az emberi kapcsolatokra vetítve, magas szinten megvalósíttatani az érzelmi intelligencia eszközeinek bevonásával. Az “eszköz” megválasztását minden esetben megelőzi a konfliktus nagyságának és minőségének kalibrálása.

Emellett kedvenc témám, a konfliktus helyzetekből a legtöbbet kihozni úgy, hogy lehetőleg soha többet ne járjunk hasonlóan, ahogy előtte!

A képzésen ezen tudást fogom átadni a következő “eszközök” használatával, melyek a témáim is egyben:

 • Érzelmi intelligencia – érzelmek és értékrendi fontosságok, érzelmi blokkok kialakulásuk, ismérvük, szerkezetük, esetlegesen oldásuk, életünk főbb területeinek vizsgálata ennek tükrében. Önismereti rész: meddig fogok egy kapcsolatban / munkahelyen maradni, még ha az nem is jó? Mi lesz az utolsó csepp a pohárban?
 • Empátia – tudatos meghallgatás, mint stresszoldó módszer. Önempátia, csendes empátia, visszatükröző empátia, megtippelő empátia, vegyes empátia.
 • Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) írásbeli változata.
 • Új mintázatok kialakítása a “tudatos kiírás” eszközével
  • Tudatos kiírás – mely egy velünk megtörtén problémát dolgoz fel úgy, hogy felismerjük azokat a változtatnivalókat, ami biztosíthat bennünket arról, hogy soha ne járjunk így többé.
  • Bábok használata a coaching során. Mire és hogyan? “Startégiai állítás”

Előadásmódom főbb jellemzői:

 1. Szakzsargonmentesség
 2. Érthetőség
 3. Gyakorlatiasság

Küldetésem:

 1. Magabiztosságot, ezáltal önbizalmat építeni a résztvevőkben.
 2. A tudást érthetően és precízen átadni.
 3. Hozzájárulni, hogy a megszerzett tudás, alkalmazott tudássá váljon.

Klopfer Csaba
dontwaitfly.com

Bemutatkozás

Ha otthon nem jó, ha a párkapcsolatunk döcög, akkor a teljesítményünk elmarad az optimálistól. Ez hatással van a fizikumunkra, hangulatunkra, de még az anyagiakra is.

Kommunikációval foglalkozom, és azon belül is az elmúlt 20 évben a teljesítmény-optimalizálás lett a szakterületem.

Olimpikon sportolókkal, cégvezetőkkel, coach-okkal és szolgáltató vállalkozókkal való közös munkám során rendszeresen felszínre kerültek az ügyfél személyes párkapcsolati kihívásai is. Volt olyan eset, amikor egy élsportoló nemzetközi versenyre készült, és mi ahelyett, hogy pusztán az edzésekre és az adott versenyre való közvetlen felkészülésre koncentráltunk volna, párkapcsolati elakadásokat tettünk rendbe. Ennek következtében az adott évben a legjobb eredményt éppen a legrangosabb versenyen sikerült elérnie.

A párkapcsolati coach munka kiemelt jelentőségű.

Ezen a képzésen velem a párkapcsolat hatásairól fogunk beszélgetni. Megnézzük, hogyan tudod tudatosan és öntudatlanul befolyásolni – építeni vagy rombolni – a saját párkapcsolatodat, mi a te felelősséged, mi nem az, és átnézzük azt is, hogy mi tartozik a hatáskörödbe, azaz mit tudsz közvetlenül te alakítani.

Emellett arra is kitérünk, hogy miképpen tudsz segíteni ügyfeleidnek – a párkapcsolatukat érintő témában – a számukra legjobb döntés meghozatalában. Plusz tudni fogod a képzés végére, hogyan tudod őket egy folyamaton végigvezetni anélkül, hogy egy-két alkalom után eltűnnének. Ez szakmailag is előnyös lesz számodra, de vállalkozóként is előrelépést jelent.

Mottóm: “Ahol a figyelmed, az a te világod.”

Jelentkezz egy előzetes beszélgetésre, ahol a képzéssel kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz, vagy olvass tovább a részletekért.

Miért tanulj a coachingról, és miért legyél te is coach?

 • Mert úgy érzed, több van benned, változtatni akarsz az életeden, és eddig ehhez nem kaptál egy eszközrendszert.
 • Mert régóta érdekelnek a segítő szakmák, és kipróbálnád, hogy neked való-e.
 • Mert segítő szolgáltatóként fontosnak tartod a fejlődést, hogy hitelesebben és eredményesebben tudj működni.
 • Mert meg akarod tanulni, hogyan tudsz bőséget teremteni az életedben, és hogyan tudsz változtatni az anyagi helyzeteden.
 • Mert a boldogabb és sikeresebb élethez a tanulás és a fejlődés a kulcs.
 • Mert szeretnél több szabadságot, és szeretnél több időt fordítani számodra fontos dolgokra és emberekre.

Jelentkezz egy előzetes beszélgetésre, ahol a képzéssel kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz, vagy olvass tovább a részletekért.

“Felelősséggel adj teret magadnak!”

– dr. Kovács Judit –

;

Miért válaszd ezt a képzést?

Ez a program önismereti és saját élmény alapú, vagyis az elméleten túl, valós megélések során sajátíthatod el a szakma alapjait. Ennek köszönhetően jól használható tudáshoz és tapasztalathoz jutsz.

A tucatnyi technika, a rendszeres – közös és egyéni – gyakorlás segíti, hogy magabiztos coach lehess, és így hasznos, valódi eredményeket és változást hozó, minőségi szolgáltatást tudj nyújtani az ügyfeleidnek.

Szempontokat és tényleges, gyakorlatba átültethető segítséget kapsz a személyiségednek, egyéniségednek megfelelő coach karriered kialakításához.

Jelentkezz egy előzetes beszélgetésre, ahol a képzéssel kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz, vagy olvass tovább a részletekért.

Gyakori Kérdések

Mit kapsz ezen a képzésen?

Hivatalosan bejelentett képzésünk felnőttképzési azonosító száma: B/2022/000529

A képzés vizsgával zárul, aminek sikeres teljesítői államilag elismert tanúsítványt kapnak.

Megismered a leggyakoribb problémákat és helyzeteket, amivel párkapcsolati coach-hoz szoktak fordulni az emberek, és a legjobban használható coach technikákat, gyakorlatokat.

Célunk, hogy a képzés végére olyan haladó szakmai tudással és készségekkel rendelkezz, hogy bátran és sikeresen fel tudd építeni specializált coach karrieredet. Ehhez sok gyakorlási lehetőséget és önismereti mélyítést biztosítunk.

A képzés időtartama 32 óra, ami tantermi órákból, online alkalmakból, tanórákon kívüli programokból, coaching gyakorlásból, önálló és az oktatók által számodra biztosított coachingokból áll.

Az online találkozók célja, hogy gyakorlatot szerezzetek az online ülések terén is, ami ma már egyre nagyobb jelentőségű.

A képzés gyakorlatorientált és kiscsoportos.

Minden alkalom során újabb elméleti blokkot veszünk át, amit azonnal átültetünk a gyakorlatba.

A képzéshez kapott jegyzeted segítségedre lesz az otthoni tanulásban, a tudás elmélyítésében és a folyamatos ismétlésben.

A képzés oktatói egyéni coaching alkalmat biztosítanak számodra is. Ez azért jó, mert konkrétan a te kihívásaiddal foglalkozhatsz, arra keresed meg a megoldást.

Mit fogsz megtanulni?

Megismered a leggyakoribb problémákat és helyzeteket, amivel párkapcsolati coach-hoz szoktak fordulni az emberek. Megismered és megtanulod használni a legjobban működő coach technikákat, gyakorlatokat.

Emellett egy komplett folyamat-modellt kapsz, megtanulod, hogyan építsd fel, és hogyan vezesd ezen végig az ügyfeleidet.

A szakmai rész mellett érinteni fogjuk a praxis specializálódása során felmerülő kihívásokat is. Csak követned kell a tanultakat lépésről-lépésre. Ez hatalmas segítség, hiszen a szakmai fejlődés mellett azonnal el tudsz kezdeni bevételt is termelni. Ez azért is jó, mert eredményes, és így sikeres coaching folyamataid lesznek, és elégedett ügyfeleid. Tovább fognak ajánlani téged és a szolgáltatásod, és ezáltal még több elégedett és boldog ügyfeled lesz.

Milyen témákat érintünk a képzés során?
 1. Mik a leggyakoribb problémák, amivel párkapcsolati coach-hoz fordulnak az emberek?
 2. Mik a legjobban használható coach eszközök, gyakorlatok, játékok?
 3. Konfliktuskezelés
 4. Egyénileg és párosan érkező ügyfelekkel való közös munka során felmerülő különbségek, folyamatok végigvitele
 5. Kérdezéstechnika, kommunikációs készségek coach-ként
 6. Esettanulmányok
 7. Sok gyakorlás
 8. Önismeret
 9. Praxis átalakítás / bővítés kihívásai és kezelései

Jelentkezz egy előzetes beszélgetésre, ahol a képzéssel kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz, vagy olvass tovább a részletekért.

A legfontosabb információk összefoglalva

 • A képzés időtartama: 32 óra.
 • Képzési időpontok: vasárnaponként 14:00 – 18:00 között tartjuk. A képzés ezekből a tantermi órákból, valamint előre egyeztetett időpontokban megtartott online alkalmakból, tanórákon kívüli programokból, coaching gyakorlásból, önálló és az oktatók által számodra biztosított coachingokból áll.
 • Kezdés: 2022. július 10.
 • A képzés során 3 oktató segíti a tananyag megismerését és elsajátítását.
 • Hivatalosan bejelentett képzésünk felnőttképzési azonosító száma: B/2022/000529
 • A képzés díja: 3x 80.000 Ft (három egyenlő részlet, havonta), amely tartalmazza
  • a képzés díját,
  • a képzés részét képező egyéb programok díját,
  • az oktatók által számodra biztosított coaching alkalmakat,
  • a jegyzetet,
  • a vizsga és a tanúsítvány díját,
  • emellett ha számodra kényelmesebb és egyszerűbb egy összegben rendezni a képzés díját, erre is van lehetőség, ráadásul ebben az esetben kedvezményt is biztosítok, így ha ez érdekel, keress, és pontosítunk.
;

Jelentkezz egy előzetes beszélgetésre!

Ennek előnye az, hogy felteheted az összes kérdésed a képzéssel kapcsolatban, amikre természetesen meg is kapod a válaszokat.

Emellett pedig el tudod dönteni, hogy én vagyok-e az a szakember, akivel szívesen töltenéd el a következő hónapokat, és akitől szívesen tanulnál. Hiszem ugyanis, hogy egy tanulási folyamatnak fontos és elengedhetetlen összetevője a kettőnk kapcsolata. Ha nincs meg a “kémia”, vagy ha bármilyen szempontból nem vagyok szimpatikus, akkor – tapasztalatom szerint – sokkal szenvedősebb lesz számodra a tanulás, és nem fogsz tudni annyit kivenni belőle, amennyit csak lehet.

Plusz számomra is nagy segítség az élő beszélgetés, hiszen ez egy kiscsoportos folyamat, aminél különösen fontos, milyen embereket engedek be. Talán neked sem mindegy, ha boldog-boldogtalan jöhetne, aki a személyiségével, megnyilvánulásaival zavarna téged és a többieket. Így egy ilyen beszélgetés során én is láthatom, hogy ki illik bele legjobban ebbe a mostani csapatba.

Ha úgy érzed, hogy ez neked szól, és szívesen feltennéd a kérdéseidet, kérlek, kattints a lenti gombra, majd töltsd ki a megjelenő mezőket, hogy utána időpontot tudjunk egyeztetni.

;

Copyright © 2022 Lévai Lívia